top of page

SUN PERFECTION

De hannah Sun Perfection lijn bestaat uit verschillende producten voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF- nummers. Met deze producten bewijst hannah dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid perfect te combineren is.
Het zonlicht wordt geperfectioneerd door de producten van Sun Perfection. Alle goede eigenschappen van zonlicht worden doorgelaten in de huid en, afhankelijk van het huidtype en de daarbij behorende beschermingsbehoefte, wordt de schadelijke UV-straling in meer dan wel mindere mate geabsorbeerd. De zonperfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en absorptie van een overdaad aan UV-straling. Hierdoor maakt de huid gebruik van het licht in plaats van er schade door te ondervinden en wordt zij, tijdens het zonnen, voelbaar en zichtbaar geperfectioneerd!

Fade Treatment 75 ml.jpg

FADE TREATHMENT


75 ML

• Oplichtend van binnenuit én buitenaf
• Aanvulling natuurlijke vet/vochtbalans
• Stimulering collageenactiviteit
• Anti-irriterend
• UV Filter low (SPF 10)

Geschikt voor huidtype III-IV, oftewel de getinte tot donkere huid. Fade Treatment biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. De zon perfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV licht. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld, denkend vanuit huidtype en werpt een nieuw licht op effectieve zonbescherming.


De huid met dit huidtype bruint zeer snel en verbrandt bijna nooit. Deze huid heeft echter wel veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Dit vraagt om een relatief lage mate van bescherming, oftewel SPF low, waarbij zoethout hyperpigmentatie van dit huidtype effectief tegen gaat. Dit huidtype heeft naast de pigmentophopingen vaak ook te maken met een verhoogd verlies van vocht via de opperhuid en een verstoorde barrièrefunctie, wat aangepakt wordt door de toegevoegde Niacinamide. De macadamia olie zorgt voor een prachtig huidbeeld en werkt als een versterker van de vet/vochtbalans en vernuftige antioxidant. Dit laatste in samenwerking met de vitamines C en E.

High Quality 75 ml.jpg

HIGH QUALITY

75 ML

• UV filter Medium (SPF 15)
• Kalmerend en verkoelend
• Aanvulling natuurlijke vet/vochtbalans
• Helpt een jeugdige uitstraling terug te brengen
• Verstevigend en conditionerend
• Verhoogd de weerstand
• Verbetering celvernieuwing
• Vermindering transepidermaal vochtverlies

Geschikt voor huidtype II-III, oftewel de lichte tot getinte huid. High Quality biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen èn behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. De zon perfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV licht. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld, denkend vanuit huidtype en werpt een nieuw licht op effectieve zonbescherming.


Mensen met dit huidtype zijn weliswaar gevoelig voor de zon, maar verbranden niet zo snel en worden relatief gemakkelijk bruin. Dit huidtype vraagt om een SPF medium, een middelmatige vorm van bescherming. Deze huidtypes zijn vaak wel gevoelig voor het verlies van voedingsstoffen, waardoor het noodzakelijk wordt deze aan te vullen met bijvoorbeeld de ingrediënten goudsbloem, sojaboon olie, sheabutter en macadamia olie. Tevens zal de High Quality een regenererende invloed uitoefenen op de huid door de toevoeging van vitamine A en paardenkastanje, waardoor de huid weer steviger aanvoelt. Mocht er onverhoopt te veel blootstelling zijn aan zonlicht, dan wordt de huid direct gekalmeerd door aloë vera.

Juvi Protect 75 ml.jpg

JUVI PROTECT

75 ML

• UV filter High (SPF 30)
• Kalmerend en verkoelend
• Aanvulling natuurlijke vet/vochtbalans
• Anti irriterend en anti-flammatoir
• Bescherming tegen vrije radicalen

Geschikt voor huidtype I-II, oftewel de zeer lichte tot lichte huid.


Juvi Protect biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. De zon perfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV licht. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld, denkend vanuit huidtype en werpt een nieuw licht op effectieve zonbescherming.


Mensen met dit huidtype worden niet of nauwelijks bruin en verbranden bovendien snel. Dit huidtype vraagt om een SPF high, een hoge vorm van bescherming. Bij dit huidtype is het niet alleen belangrijk een SPF te gebruiken, maar daarnaast ook te beschermen tegen vrije radicalen met antioxidanten, zoals de ingrediënten macadamia olie en de vitamines C en E. Juvi Protect neemt daarnaast irritatie en roodheden weg en heeft een kalmerende functie dankzij de hoge dosering aloë vera. Om bij deze, vaak kwetsbare huid, een optimaal resultaat te behalen wordt de vet/vochtbalans door o.a. vetzuren en lecithine aangevuld.

bottom of page