top of page

HydroPeptide Vitamin C Facial 90

Afbeelding17.png

90 minuten € 115

Een echte Boost voor de huid!

 

Deze krachtige gezichtsbehandeling is op basis van pure vitamine C en geeft in 1 behandeling: versteviging, lifting, verheldering en volume aan de huid.

 

De gezichtsbehandeling start met een intensieve dubbele reiniging, gevolgd door een peeling met vitamine C kristallen. Deze peeling werkt als een zachte microdermabrasie en geeft een heerlijke sensatie kick. Direct gevolgd door een enzymatische peeling op basis van rauwe honing, paddenstoelen en pompoen, wat voor een zeer goede hydratatie zorgt.

Vitamine C heeft een positieve invloed op pigmentvlekken, het zorgt dat de aanmaak van pigment geremd wordt. In gezichtsverzorging werkt vitamine C alleen in hoge concentraties van 4%, in deze behandeling maak ik gebruik van een hoog percentage van 20% vitamine C welke helpt om huidveroudering tegen te gaan.

 

Huidanalyse - dubbele reiniging - epileren wenkbrauwen -

2 peelingen - verwijderen comedonen - toner & serum - zachte soothing balm massage - speciaal vitamine C masker met 87% gevriesdroogde vitamine C - serum - oogserum - moisturizer en zonbescherming

bottom of page